本站所有信息均来自互联网,倘若您发现本站有侵权或不当信息,请与本站联系修正!站长邮箱: jiaoyu2019@126.com

初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!

初中英语 在线学习网 140℃ 扫描二维码

 笔试部分

Ⅴ.单项选择(10分)


21.—Is he Bill?

   .His name is Bob. 

A.Yes,he isn’t B.No,he is C.Yes,he is D.No,he isn’t

22.    Jenny.    name is Tom. 

A.I’m;My B.Her;My C.I’m;His D.My;I’m

23.—What’s his name?

   

A.His Li Yang B.Is Li Yang C.He is Li Yang D.Is he Li Yang

24.—Nice to meet you.

   

A.I’m fine,thanks. B.How are you?

C.Good morning. D.Nice to meet you,too.

25.This is a boy.His name is    

A.Zhao Haitao B.Zhao HaiTao C.Zhaohaitao D.Zhao haitao

26.—What    four and five? 

    nine. 

A.are;They are B.is;It’s C.is;Its D.are;It’s

27.—    you Ka初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!te Green? 

—No, my name    Mary Green. 

A.Is;am B.Are;is C.Are;am D.Is;is

28.—What’s her telephone number?

   

A.It’s 786-1356 B.It’s Jim@163.com C.I’m 88567301 D.I’m Jenny

29.My name’s Alex Cooper.Alex is my    name.Cooper is my    name. 

A.first;last B.last;first C.second;family D.family;first

30.This is    ID card,but it’s not    card. 

A.a;your B.an;you C.an;your D.a;you


Ⅵ.完形填空(15分)

A

My name i初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!s Linda Miller.Linda is my  31  name.Miller is my family name.It is also my 32  name.I’m an English girl.I like apples very much. 


I have a sister. 33  name is Helen.She is a nice  34 .My parents  35  teachers.They love their students. 


31.A.last B.first C.family D.second

32.A.friend B.last C.second D.first

33.A.Its B.His C.Her D.It

34.A.boy B.girl C.man D.girls

35.A.a初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!re B.is C.am D.be


B

Look at the nice girl.Her name  36  Mary Smith. 37  is a student. 38  is  39  last name and Mary is her  40  name.Her  41  number is 806-8027 and her ID number  初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!42  8283928655.Her mother  43  a worker.She and  44  mother look the same.They are not tall(高的),but her father  45  tall.They’re a happy family. 


36.A.am B.are C.is D.aren’t

37.A.she B.She C.He D.I

38.A.Mary B.Smith C.Mary Smith D.Smith Mary

39.A.her B.she C.she’s D.his

40.A.family B.last C.middle D.first

41.A.phone B.ID C.bus D.card

42.A.is B.am C.are D.am not

43.A.are B.is C.am D.aren’t

44.A.her B.Her C.his D.His

45.A.is B.am C.are D.be


Ⅶ.阅读理解(20分)

A

First name

Last name

Telephone number

Dale

Brown

535-2375

Eric

Hand

278-1567

Jane

Smith

398-5117

Linda

Green

281-9176


46.Smith is    last name. 

A.Dale’s B.Eric’s C.Jane’s D.Linda’s

47.What’s Dale’s telephone number?

A.398-5117. B.278-1567. C.281-9176. D.535-2375.

48.    is Linda’s last name. 

A.Brown B.Smith C.Green D.Hand

49.    boys are in the table (表格). 

A.Two B.Three C.Four D.Five

50.Which of the following is NOT true (下列哪项陈述是错误的)?

A.Dale’s last name is Brown.

B.Hand is Eric’s last name.

C.Linda’s telephone number is 281-9176.

D.535-2375 is Jane’s telephone number.


B

My name is Tom.I’m nine.This is my mother(母亲).Her name’s Linda Johnson.Her telephone number is 2819176.And this is my father(父亲初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!).His name is Mike Johnson.His phone number is 3586344.And this is my sister(姐妹).What’s her name?Her name is Mary.Look!The boy is my brother(兄弟) Nick.Mary is eight and Nick is six.


51.Mother is    

A.Mary Johnson B.Mike Johnson C.Linda Johnson D.Nick Johnson

52.Father’s telephone number is    

A.3586344 B.2819176 C.3856344 D.2189176

53.Mary is   

A.six B.nine C.eight D.seven

54.My brother is    

A.Tom B.Mike C.Nick D.J初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!ohnson

55.My family name is    

A.Johnson B.Nick C.Mike D.Tom


Ⅷ.补全对话(5分)


A.It’s my ID card.

B.What’s your telephone number?

C.And K初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!im is my first name.

D.What’s your name, please?

E.Nice to meet you, too!


A:Hello!I’m Kim Brown.I’m your English teacher.56.   

B:My name is Li Ming, Miss Kim.

A:Oh, no.Brown is my family name.57.   

B:Sorry, Miss Brown.Nice to meet you!

A:58.   

B:My telephone number is 929-3123.59初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!.   

A:It’s 278-7918.Oh, what’s this?

B:60.   

A:It’s nice.

B:Thank you.


Ⅸ.任务型阅读(5分)

阅读下面的两段独白, 然后按照要求完成任务。


初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!


A.请根据短文内容连线。


Name

61

Tony Smith

62

Gina Miller

Age

9

8

Teacher

Miss Green

Miss Brown


B.请根据短文内容填空。

63.The boy’s first name is      , and his last name is      

64.The girl’s first name is      , and her last name is      

65.The boy’s telephone number is      .The girl’s telephone number is     初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!


Ⅹ.用恰当的词或括号内所给词的适当形式填空(10分)

Hi,I’m Mr.Black.Black is 66.       my first name.67.      (its) is my family name.68.       ( I ) first name is Mike.69.       (my) like black and white.I like blue,70.      .Can 71.       (your) see 72.       jacket?And the jacket 73.      (be) blue.What 74.      (初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!be) that?It 75.(be) my telephone.It’s blue,too.And you can call 初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!me at 322-5678. 


Ⅺ.根据句意及首字母提示完成单词(5分)

76.Wha初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!t’s his QQ n       

77.I don’t know his t        number. 

78.Cindy is my good f      

79.Her l      name is Zhang. 

80初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!.How are Grace a      Alice? 


Ⅻ.书面表达(10分)


假设你是Jack, 请根据表格内容写一段文字, 介绍一下你自己。要求:不少于25词。


初一上册Unit1 My name's Gina单元检测试题,覆盖所有重难点,必做!

First name:Jack

Last name:Reed

Tel:569-7811

Age:10

Sex (性别):boy


答案与解析


Ⅴ.21.D 22.C 23.C 24.D 25.A 26.B 27.B 28.A 29.A 30.C

Ⅵ.31.B 32.B 33.C 34.B 35.A 36.C 37.B

38.B 39.A 40.D 41.A 42.A 43.B 44.A 45.A

Ⅶ.46.C 47.D 48.C 49.A 50.D 51.C 52.A

53.C 54.C 55.A

Ⅷ.56.D 57.C 58.E 59.B 60.A

Ⅸ.61.Tony Smith—8—Miss Brown 62.Gina Miller—9—Miss Green 63.Tony;Smith 64.Gina;Miller

65.686-5028;199-6429

Ⅹ.66.not 67.It 68.My 69.I 70.too 71.you 72.a

73.is 74.is 75.is

Ⅺ.76.number 77.telephone 78.friend 79.last 80.and

Ⅻ.  My name is Jack Reed.My first name is Jack.My last name is Reed.I’m a boy.I am 10 years old.My telephone number is 569-7811.



打赏
点赞 (1)分享 (0)